Czyszczenie skor

Tematy ogólno-techniczne
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
dropsik9977
Forumowicz

Czyszczenie skor

Post autor: dropsik9977 »

Witam

Moze ktos polecic bardzo dobry preparat do czyszczenie i naprawy skory w 1M ?
skory koloru kremowego (link do tola nizej w sygnaturce)

Bo moja skota juz ma dobre czasy 100tys km temu i musze ja odnowic bo zal tak jezdzic.
m
mariusz88
Forumowicz
Auto: 1M
Model: 2.3 v5 aqn

Czyszczenie skor

Post autor: mariusz88 »

e
eR
Forumowicz
Auto: Seat Toledo 1M
Model: 1.9 TDI ASV

Czyszczenie skor

Post autor: eR »

http://klinikaskory.pl/index.php?page=s ... &Itemid=29
Ciekawe jakby to wychodziło w porównaniu z kremem "Saphire"
Awatar użytkownika
dropsik9977
Forumowicz

Czyszczenie skor

napisalem do nich o kolor mojej skory i niestety nie znaja tak musze im wyslac zaglowek do doboru farby.

250ml - 30zl
m
mariusz88
Forumowicz

Czyszczenie skor

Co do produktów z tej strony to widziałem jak kolega fotel kierowcy odnowił, zaszpachlował pęknięcia i rysy, usuną cały kolor i nałożył od nowa farbę+lakier... siedzenie jak nówka tylko, że teraz reszta wnętrza wygląda strasznie w porównaniu do tego odnowionego. Na wiosnę ma się zabierać za resztę, tylko chce poczekać właśnie, żeby zobaczyć jak z trwałością i ogólnie eksploatacją po tym zabiegu.

Jeżeli chodzi o kierownicę to myślę, że renowacja samym kremem nie da takich efektów jak usunięcie starej farby i nałożenie nowej, choć efektów takiego zabiegu nie widziałem "na żywo".

dropsik9977, nie wiem jak wygląda ta cena w porównaniu do konkurencji, ale wg mnie tutaj maż 100%, że odcień będzie pasował idealnie do oryginału , więc np jeżeli zagłówki są ok to nie będziesz ich musiał ruszać ;-)
Awatar użytkownika
dropsik9977
Forumowicz

Czyszczenie skor

mariusz88 pisze:Co do produktów z tej strony to widziałem jak kolega fotel kierowcy odnowił, zaszpachlował pęknięcia i rysy, usuną cały kolor i nałożył od nowa farbę+lakier... siedzenie jak nówka tylko, że teraz reszta wnętrza wygląda strasznie w porównaniu do tego odnowionego. Na wiosnę ma się zabierać za resztę, tylko chce poczekać właśnie, żeby zobaczyć jak z trwałością i ogólnie eksploatacją po tym zabiegu.

Jeżeli chodzi o kierownicę to myślę, że renowacja samym kremem nie da takich efektów jak usunięcie starej farby i nałożenie nowej, choć efektów takiego zabiegu nie widziałem "na żywo".

dropsik9977, nie wiem jak wygląda ta cena w porównaniu do konkurencji, ale wg mnie tutaj maż 100%, że odcień będzie pasował idealnie do oryginału , więc np jeżeli zagłówki są ok to nie będziesz ich musiał ruszać ;-)

no zaglowki nie sa nic pocharatane wszystko jest ok z nimi i chyba tak zrobie ze im wysle i mi dorobia za 30zl + 59zl za farbe czyli za 250ml dorobionego na zamowienie wyjdzie mnie 90zl + przesylka
no i plus te inne rzeczy do szpachlowania pekniec i do sciagniecie farby
m
mariusz88
Forumowicz

Czyszczenie skor

jak będziesz działał to jakąś fotorelację zrób ;-)
ODPOWIEDZ