Pistol, mam to samo. Też szarpie do póki nie osiągnie przynajmniej 70 stopni. Od początku tak miałem i jeździłem cały czas w ramach gwarancji do gaziarza. Męczyliśmy się z tym w sumie do teraz. wymieniałem swiece kable cewkę jakiś baczek podcisnienia bo byl nie sprawny... nawet poduszke pod skrzynia. I własnie ostatnio też bylem bo przejeżdżałem w pobliżu, okazalo sie ze jest ta aktualizacja i podobno gaz ma swoje czasy i nie pobiera ich z benzyny dlatego nie zalewa silnika na ssaniu. Ja to tak przynajmniej zrozumiałem Podjadę tam jeszcze i zobaczę co będzie po wgraniu...
haszczu pisze:może poprostu te silniki tak mają...
Raczej nie , przynajmniej nie mój
Widzę że kolega haszczu z Pilzna więc polecam podjechać do Rzeszowa do Sinja na ul. Podkarpackiej
powinni ogarnąć temat.
ciekawe jak będzie u mojego braciaka, na dniach będzie gazował 1,8 20V w audi, zobaczymy co chłopaki w Łomży z tego "ugotują", dam znać jak już auto będzie ogarnięte
NED pisze: Raczej nie , przynajmniej nie mój Widzę że kolega haszczu z Pilzna więc polecam podjechać do Rzeszowa do Sinja na ul. Podkarpackiej powinni ogarnąć temat.
Dzięki NED. Napewno przy chwili wolnego czasu zaglądnę do nich. Może oni w końcu coś pomogą
Kolego haszczu jak bys sie wybierał do tego Rzeszowa i udało im sie dojść do tego to zapisz nagraj albo dokładnie zapamiętaj o co chodziło... Teraz bedzie mam nadzieje juz cieplo i nie bedzie juz takie dokuczliwe ale przy mrozach i gdzies w miescie jest ciezko do póki sie nie zagrzeje...
Witam mam problem z gazem otóż od wczoraj przy każdym dodaniu gazu, probie przyspieszenia automatycznie przelacza mi sie w tryb awaryjny i zaczyna jechac na benzynie. Nie ma tutaj znaczenia na jakich obrotach jade i przy jakiej temperaturze. Moge sie nawet rozpedzic do 190 na benzynie i jesli nie bede przyspieszal to komputer nie przelaczy mi gazu w awaryjny. Instalacja to stag 300