pany mam pytanie odnosnie koloru tapicerki boczkow schowka i oslona pod kierownica...
jakie kolory wystepowaly glownie chodzi o czarny i ciemno szary. czy takie wystepowaly czy tylko ciemno szary??
Na alledrogo widziałem tapicerke boczki drzwi do Toledo 2 w kolorze czarnym... więc pewnie czarny był, choc z tego co widze, najwięcej jest tapicerki szarej.
A z innej beczki...
Kupiłem czarne fotele kubełkowe do swojego Tolka z materiału i przez przypadek znalazłame boczki drzwi czarne skórzane...
Korci mnie, żeby takie zamontować, ale z drugiej strony, boje się, że takie polączenie może byc "wieśniackie"... mam rację?
jezeli o mnie chodzi to wydaje mi sie ze tej skory na boczkach nie ma az tyle zeby sie w oczy rzucalo, nie patrz na innych tylko na siebie, ja chcem zmienic wszytko na czarne jak sie uda, i czy bedzie material czy skora to dla mnie obojetne, byle czarne... no i oczywiscie w rozsadnych pieniadzach...
Zawsze się patrzy na siebie... ale... chce odnowić Tolka "ze smakiem" jak się uda a nie tak jak co niektorzy... np. z tematu "chory umysł" ;P
Poza tym, jestem ciekaw, czy taka skóra może sie szybciej zniszczyć niż materiał, czy jest bardziej wytrzymała?