Dziś około 16:10 w Rzeszowie na ulicy Witosa (poźniej skret na Krakowską) widzine czarne toledo na blachach RZ. Znaki rozpoznawcze: zderzak TopSport, blenda, progi TopSport, gładki zderzak tylny. Czy to ktos z forum?
Pozdrawiam
Dziś przed 16 na ulicy Składowej w Białymstoku spotkałem srebrne Toledo 1M na blachach BHA ( hajnówka ) obklejone na szybach naklejką z napisem TOLEDOCLUBPOLSKA, czy to auto jest w galerii ?!
Dobra jedziemy dalej..... dziś jadąc z Ełku do Białegostoku, na wlocie do Białego od strony Fast, na światłąch, spotkałem granatowego, niebieskiego? Torpedo II z naklejka klubową oraz numerem rej. BI296"XX"... Tolek BARDZO fajny, z ledami przy rejestracji, PRZESYŁAM POZDROWIENIA
[ Dodano: 2013-02-18, 19:59 ] Dobra jedziemy dalej..... dziś jadąc z Ełku do Białegostoku, na wlocie do Białęgo od strony Fast, na światłąch, spotkałem granatowego, niebieskiego? Torpedo II z naklejka klubową oraz numerem rej. BI296"XX"... Tolek BARDZO fajny, z ledami przy rejestracji, PRZESYŁAM POZDROWIENIA
Dzisiaj 22.02 ok godz 17 na autostradzie a4 w kierunku Tarnowa,
bordowe Toledo bez oznaczeń na klapie, rej RJA albo RJS z cyframi 11... na początku - ktoś od nas ?
Dzisiaj 17.03 o 13:45, w Lesznie pod Lidl, srebrne Toledo ze smyczką klubu przy lusterku, nr rej. PGSRV... (co do RV nie jestem pewna). Ktoś się przyznaje? Pozdrawiam
Jak się nie mylę to widziane auto Remiqa w Świętochłowicach niedaleko Chorzowskiej jakaś boczna Chorzowskiej to była. Remiq to twoje auto ??
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm .......
EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb