Folia to jakas z allegro (tania) kupowana ze 3 lata do tylu takrze niebardzo Ci pomoge w zakupie. Przeglady przechodzi i policja tez nic nie mowi. Tylko ze moje lampy byly biale, a oryginalne (twoje) juz sa ciemniejsze takze moze byc zaciamno, chyba ze jakis jasniejszy odcien kupisz.
_carlos-, podjedź sobie do Chorzowa do firmy Alma Trend lub Lambdy z Zabrza, kup sobie tam folię
(Oracal seria witrażowa 8300 lub kasetonowa 8500) i oklej sam. Koszt niewielki, a satysfakcja bezcenna. Albo kup sobie folię i podjedź do mnie, to coś pomodzimy Bawiłem się różnymi foliami, to damy sobie chyba radę z lampami.
Możemy wróżyć z fusów, ale najpierw musimy je POMACAĆ
FASHIONCAR w Katowicach. Tam przyciemniałem szyby, za światła tylne mi powiedzieli 150 zł więc podziękowałem bo kupię sobie folie i sam to będę oklejał. Żadnej filozofii w tym nie ma. I na pewno zaoszczędzę w tym conajmniej 100zl
Danielek., Manuala niestety nie mam ale robisz tak: linijka w rękę i mierzysz ile jest na lampie od paska do paska oraz szerokość oklejanych lamp. Rysujesz linie na folii, pozniej nożykiem wycinasz paski. Lampę przed oklejaniem odtłuść. Kleisz pasek od jednej do drugiej strony przerwa pasek bez oklejenia i na następny znowu kleisz pasek. Możesz spokojnie przykleic dalej na "czerwone pole" lampy. Tam jest malutki rowek odzielajacy białą część od czerwonej. Nozykiem odcinasz nadmiar jadąc po rowku
Było 1.8 20v AGN 125KM
Było 1.8 20VT AUQ 180KM
Było 1.9 TDI ASV 110KM
Jest Leon 1.8T AUQ 180KM