Kiedyś pisałem tu o listewce która leżała na filtrze kabinowym i dzisiaj przy wymianie spisałem numer: 6N1815645A
Do czego ona służy bo nie wiem gdzie ją wpiąć?
Zauważyliście, że każdy jadący wolniej od nas to palant, a szybciej - szaleniec???
Z tego co mi wiadomo to jest rynienka na spadającą wode przed filtrem pyłkowym tak bynajmniej miałem w A4 i to się powinno zakładać gdzieś koło filtra pyłkowego . A z tego co pamiętam to z przodu tak mi się wydaje .
jechałem sobie w pt z pracy i nagle usłyszałem huk. Zatrzymałem i to leżało na ulicy. I teraz pytanie czy to z samochodu, wie ktoś co to? Czy może leżało na ulicy i najechałem?
Nie taka znowu masakra , ja przerabiałem to dwa razy i teraz zajęło by mi to góra pół godzinki.Jeden warunek musisz mieć klucze do ściśnięcia sprężyn.A jeździć pewnie można , ja przejeździłem prawie miesiąc zanim zlokalizowałem co się tłucze
najpierw muszę zlokalizować, która sprężyna czy przód czy tył. Od dawna miałem stukanie z tyłu z lewej strony, więc to może ta sprężyna tłukła..No nic później zobaczę, jak tył to spoko, bo z tego co słyszałem z tyłu jest łatwo.