Ja nie mówię że są brzydkie albo ładne. Osobiście szkoda by mi było pieniędzy na kolejne 15' - wolałbym przeznaczyć pieniądze na inny cel, gdyż takie 15' w niczym szału nie zrobi. Nie ma co się oszukiwać
ja też mam zamiar kupić większe felgi na lato z racji tego, że muszę i tak kupić komplet opon także również poluję na 17" najlepiej z top sporta w dobrej cenie osobiście uważam, że na toledo min 16"
cena napewno nie jest podejrzana bo felgi są dosyć zniszczone.... pozatym widzę że szukasz 15stek... polecam rozejrzeć się za 16stkami, mi się udało kupić za 1200zł felgi w bardzo dobrym stanie razem z oponami w bardzo dobrej kondycji na których przejeździłem 2 sezony i jeszcze następny właściciel pojeździ...
Kupilem kilka dni temu opony letnie, wlasnie 15 tki... i dlatego szukam felg 15 tek... szkoda mi troche sprzedawac nowe opony...dlatego wlasnie szukam felg pod nie.
Mam co prawda felgi oryginalne, ale jakos mi nie podchodza.
kolego felgi 15 cali można kupić na giełdzie (mówię o giełdzie samochodowej w Białymstoku) za 400 zł i będą ładniejsze i w lepszym stanie niż te na alledrogo, także polecałbym wybrać się osobiście na poszukiwania bo tak robią moi znajomi , skupują od osób prywatnych za parę groszy i sprzedają potem na allegro 200 czy 300 zł drożej, facet miał ostatnio komplet 16" z golfa 4 w naprawdę ładnym stanie, nie porysowane, nie naprawiane po 100 zł za felgę, w komplecie oferował opony Michelin po jednym sezonie po 80 zł sztuka ( opony z 2011 roku, nie pamiętam który tydzień), także oferta ciekawa bo to razem 720zł z tym że taka cena za opony w komplecie z felgami, tyle, że ja szukam 17"
A ja dziś zakupiłem komplet 17" od Top Sporta za 650zł w naprawdę dobrym stanie + 50zł za paliwo bo sam po nie pojechałem. teraz się cieszę jak głupi bateryjką
[ Dodano: 2013-02-14, 21:04 ] A powiedźcie koledzy czy na felgę od Top Sporta 17" i 7J założę oponę 205/50R17
Czy ta opona nie będzie za wąska do tej felgi???????