DzieX pisze:VAGiem najlepiej się podłączyć.
vaga juz dawno mialem podlaczone i nic nie wyskoczylo o klimie
DzieX pisze:VAGiem najlepiej się podłączyć.
dropsik9977 pisze:vaga juz dawno mialem podlaczone i nic nie wyskoczylo o klimie
szymekgd pisze:dropsik9977 pisze:vaga juz dawno mialem podlaczone i nic nie wyskoczylo o klimie
Dlatego sprawdź tryb serwisowy.
szymekgd pisze:dropsik9977, poszukaj w googlach jak sprawdzić miernikiem presostat - czujnik ciśnienia.
ProFFessor pisze:Podlaczyl miernik pod wtyczki i na wtyczce zasilajacej byl prad 2,6 v
ProFFessor pisze:Moj toledo jest z 2002 roku silnik ASV. jak rozpoznac jaka ma sie sprezarke nie demontujac jej i co moze byc przyczyna tak niskiego napiecia na wtyczce od sprezarki.
ProFFessor pisze:Nasteonym dziwnym objawem sa krecace sie wentylatory zaraz po wylaczeniu silnika i wyjeciu kluczykow. Kreca sie przez ok 15 min .Nie wazne czy jest +30 czy -30 na dworzu.
ProFFessor pisze:W VAG'u wyswietla blad
18080 Wentylator chłodnicy pierwszy bieg - przerwa
brak osprzętu / nie związany ze sprzętem - BŁĄD SPORADYCZNY
ProFFessor pisze: Przed skreceniem oslony poodlaczyl jeszcze sprezarke pod akumulator na kilka sekund i podobno sprezarka ruszyla. Zadzwonilem wiec do elektryka samochodowego i ten uswiadomil mnie ze jesli mam sprezarke z sprzegielkiem to przez to podlaczenie uszkodzilem ja najpewniej.
ProFFessor pisze:Elelktryk pytal czy sprezarka jest nowego czy starego typu bo jelsi nowego to powinna miesc zasilanie 5 v . Przy 14 ulegnie spaleniu.