Dyzio dobrze gada....coś trzeba wspólnie zacząć myśleć... osobiście jestem za tym żeby wprowadzić jakiś harmonogram okresowych spotkań Dolnośląskich.... teraz spot był w Głogowie...było całkiem pozytywnie lecz mało za mało osob sie pojawiło...myślę że kolejny spot odbędzie sie jak już się zrobi ciepło i informacja o tym pojawi się dużo wcześniej... ale to trzeba wspólnie obgadać temat spotów Dolnośląskich
>>Bóg stworzył Seata bo wie co to jest prawdziwe piękno.. a Opla?? Bo ma poczucie humoru<<
Moim zdaniem jako miejscówkę najlepsza będzie LEGNICA ponieważ każdy ma blisko do co Wy na to niech każdy wypowie się na ten temat żeby potem nie było gadania ze za daleko
dla mnie moze byc wrocek albo legnica a tak na marginesie nie wiecie gdzie we wrocku albo legnicy mozna felgi przemalowac i odnowic co by na lato wygladaly slicznie ???
co do regeneracji zapytaj u wulkanizatora oni to robia jakoś metoda piaskowa czy cos takiego.a co do spotów tez bym legnice proponował zawsze mozna sie poscigac na lotnisku:D