ja też jestem kibicem / kibicką
kibicuje drużynom z Kozienic, a z ekstraklasy to nie mam sprecyzowanego klubu, ogólnie każdemu zespołowi, gdy gra w jakichś pucharach (uefa, LM) nio i reprezentacja oczywiście... ogólnie piłka nożna to mój ulubiony sport
Diabła Wart Ten Mężczyzna, Który Nie Wie Czego Chce!
A dla mnie ogladnie meczu jest tak porywajace, jak wyscigi ślimaków Al;e kto co woli
"Kiedy wydaje Ci się, że jesteś bardzo dobrym kierowcą, który wie już wszystko o jeździe i drogach, sprzedaj jak najszybciej swój pojazd i nigdy więcej nie siadaj za kierownicą. Cmentarze są pełne grobów bardzo dobrych kierowców".
No ja tam lubię mecze pooglądać. Jestem fanem reprezentacji Francji . Jeśli chodzi o kluby nie mam sprecyzowanego ulubionego klubu.
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm .......
EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb
Remiq ta nadmuchana szmata to piłka nożna
Ja moi drodzy jestem fanem BARCELONY a dokładnie Leo Messiego.Piłka jest dla mnie bardzo ważna.Jak sięgnę pamięcią zaczynałem już w przedszkolu i gram do dziś ,fakt,że amatorsko,ale gram około 5 razy w tygodniu.Jestem z Koszalina więc kibicuję też naszej Gwardii Koszalin.Pozdrawiam kibiców i fanów piłki nożnej
tomik pisze:Remiq ta nadmuchana szmata to piłka nożna
kurde, człowiek się całe życie uczy... A to po co oni tak za nią ganiają? Coś fajnego w środku jest (ale wtedy celowali by do swojej bramki)? Albo przeciwnie, jakieś śmierdzące paskudztwo (wtedy ja bym od niej raczej uciekał) i przez to zamiast kulturalnie ręcami wziąć, to kopią
Możemy wróżyć z fusów, ale najpierw musimy je POMACAĆ