witam Panowie,
dopiero co podniosłem się po próbie kradzieży auta i znów los sprawił mi niefart...
otóż podczas zmiany pasa nie zauważyłem samochodu i doszło do małej kolizji... ogólnie samochód strasznie nie ucierpiał, ponieważ zdążyłem szybko odbić kierownicę i skończyło się na przednich lewych drzwiach i nadkolu przednim również lewym
akcja wygląda tak, ze drzwi nie ma chyba co klepać bo są zdarte do blachy i wgniecione do wzmocnień
decyduje się na kupno używanych drzwi w kolorze
i takie pytanko- czy drzwi będą bez problemu pasowały od angola? czy będą pasowały od leona to raczej nie mam wątpliwości ale byłoby fajnie jakby ktoś to potwierdził. Jak sprawa będzie wyglądała z zamkiem w drzwiach itp?
Kolejna sprawa to mega prośba do Was panowie... czy byłby ktoś w stanie pomóc mi z wymianą tych drzwi na terenie Warszawy lub okolic? Boje się iść do jakiegoś warsztatu, bo pewnie cena mnie przerazi, a dodatkowo nie przelewa się u mnie ze złotówkami. Odwdzięczę się jak tylko będę mógł.
Trochę mi głupio tak prosić o pomoc ale zrezygnowałem z pracy na rzecz studiów i ciężko mi pogodzić jeszcze kolejny nieoczekiwany wydatek po kradzieży.
Pozdrawiam Panowie, dobrej nocy.