Prosiłbym o wasze opinie, które felgi będą lepiej pasowały do tolusia:) felgi jakie chcę kupić będą w rozmiarze 7x16' a na nie opony 205/55-prawdopodobnie Kleber DYNAXER HP2
Mile widziane sugestie na temat innych opon
AEZ wave
ALUTEC tornado
DEZENT F
DEZENT J
Ostatnio zmieniony 13 kwie 2015, 11:44 przez INS, łącznie zmieniany 1 raz.
AHF seria (122Km@246Nm) + Lightowy chip by Ali (137Km@297Nm)
fele mi sie nie widzą, ale to kwestia gustu a oponki to dunlopa sp sporta 9000 polecam
"Kiedy wydaje Ci się, że jesteś bardzo dobrym kierowcą, który wie już wszystko o jeździe i drogach, sprzedaj jak najszybciej swój pojazd i nigdy więcej nie siadaj za kierownicą. Cmentarze są pełne grobów bardzo dobrych kierowców".
ok. to proszę jakie wy macie propozycje na felgi patrzyłem pod kątem czy będą pasowały do auta, a nie jak wyglądają same felgi na obrazku. Moim zdaniem do tego modelu pasują jakieś 5-ramienne felgi dość grube. Czekam na wasze propozyje- wystarczą same nazwy felg- znajde zdjęcia na necie
Ostatnio zmieniony 12 gru 2008, 23:57 przez INS, łącznie zmieniany 2 razy.
AHF seria (122Km@246Nm) + Lightowy chip by Ali (137Km@297Nm)
"Kiedy wydaje Ci się, że jesteś bardzo dobrym kierowcą, który wie już wszystko o jeździe i drogach, sprzedaj jak najszybciej swój pojazd i nigdy więcej nie siadaj za kierownicą. Cmentarze są pełne grobów bardzo dobrych kierowców".