Art pisze:Zauważyłem, że z przodu tarcze wyglądają okej, ale z tyłu mam coś takiego
piotreus-1988 pisze:ale czuć jak powoli schdzi co raz niżej
vwir pisze:U mnie podobnie wyglądały stare tarcze. Stało się to przez klocek, z którego odpadł fragment części ciernej przez co był jakby mniejszy. Zrobiłem tak jak Ty - dojechałem klocki do końca i wpadł nowy komplet ATE. Ma już blisko 3 lata, więc przejechane jakieś 60tys km i nadal sprawuje się super, bez żadnych garbów, itp. Zmieniłem też płyn hamulcowy, bo po założeniu nowego kompletu okazało się, że po jeździe po serpentynach jestem w stanie zagotować stary płyn.
Art pisze:vwir pisze:U mnie podobnie wyglądały stare tarcze. Stało się to przez klocek, z którego odpadł fragment części ciernej przez co był jakby mniejszy. Zrobiłem tak jak Ty - dojechałem klocki do końca i wpadł nowy komplet ATE. Ma już blisko 3 lata, więc przejechane jakieś 60tys km i nadal sprawuje się super, bez żadnych garbów, itp. Zmieniłem też płyn hamulcowy, bo po założeniu nowego kompletu okazało się, że po jeździe po serpentynach jestem w stanie zagotować stary płyn.
Jaki płyn zalałeś?