Spędziłem troche czasu na internecie, szukając tego daszku. Ale za cholere nie moge na niego nigdzie trafić. Widocznie słabo szukam...
Zastanawiam się czy czasem nie jest to przerobiony spojler od Leona ?
Właśnie co do wymiaru też mi nie pasuje. Bo wiadome jest że ma inny kształt. Ale jutro jak będzie dyrektor swoim leonem to postaram sie zwymiarować. Nadzieja matką glupich, mógł bym rzec, ale cóż bardzo mi się ona podoba .
Druga sprawa mam znajomego co w plastikach siedzi i zawsze może cos pokombinować.
Koledzy ja znalazłem blendę ale to jest jakaś firma która spr z Czech u nich się to nazywa OSŁONA TYLNIEJ SZYBY !!!! minus że tak jak pisałem kosztuje ponad 300 zł , znalazłem też Blendy na str Niemieckiej ale juz nie pamietam nazwy tej str .
Kurcze pisałem tez z zapytaniem do naszych firm polskich czy mozna u nich dostać ??
Niestety dostałem odp że nie ma u nich takich produktów , pisałem do jakiś 4 firm zaimujących się takimi rzeczami i żadna nie robi Blend na tylnią szybę do Tolka , SZKODA !! proponują mi daszki który jak bym chciał to bym sobie już dawno kupił ja poluję na Blendę może uda mi się wkońcu gdzieś dostać !!!
Czemu nie robią polskie firmy tego !!!!
[ Dodano: 2013-05-14, 16:37 ] Aha zapomniałem wam napisać nazwę tej firmy z Czech !!!
Nazywa się ::: AG AUTO !!!! tam na tej str są Blendy do tolka !!! poszukajcie sobie na tej str u nich tak jak pisałem nazywa się to OSŁONA TYLNIEJ SZYBY DO TOLEDO 2 .
Zobaczcie i napiszcie co wy na to i czemu nasze Polskie firmy nie robią tego ??
Czy ktoś wie ??
sochotoledo, Na tej stronie AG Auto znalazłem tylko coś takiego http://www.agauto.sk/pl/detail/spoiler- ... --410.html ale ta blenda jest taka sama jak ta http://allegro.pl/seat-toledo-2-ii-spoi ... 28664.html no chyba że co innego miałeś na myśli. Jeśli się mylę proszę prześlij link, bo ja nie moge znaleźć.
A jak wpisałem hasło Osłona to mi wyskoczyły, ale nie do tolka za to na tej stronie można fajne bajery kupić i tuningować skodę 105 xD na wieś tuning ;]
Nie wpisuj żadnych spojlerów itp .
Wejdz AG AUTO na górze masz do wybierania marek samochodów wybierz Seat a potem Toledo i nic więcej kliknij SZUKAJ i jak sie otworzy str 1 to na samym dole jest zdjecie własnie niebieskiego Tolka z Blendą z boku napis OSŁONA TYLNIEJ SZYBY !!!
U mnie tak to wchodzi przed chwilką patrzyłem ...
[ Dodano: 2013-05-14, 17:58 ] Wiesz co patrzyłem jeszcze troszeczkę w inny sposób jak nie możesz znalezć !!!!
Wpisz w goglach ::: MATTIG OSŁONA TYLNIEJ SZYBY SEAT TOLEDO wyskoczy ci jako 1-sza str własnie AG AUTO klinij w nią i nic nie ustawiaj bo odrazu otworzy sie na spojlerach do tolka i zchodz na dół i będzie prawie na samym dole !!!!
Z próbuj tak !!!
sochotoledo pisze:Nie wpisuj żadnych spojlerów itp . Wejdz AG AUTO na górze masz do wybierania marek samochodów wybierz Seat a potem Toledo i nic więcej kliknij SZUKAJ i jak sie otworzy str 1 to na samym dole jest zdjecie własnie niebieskiego Tolka z Blendą z boku napis OSŁONA TYLNIEJ SZYBY !!! U mnie tak to wchodzi przed chwilką patrzyłem ...
[ Dodano: 2013-05-14, 17:58 ] Wiesz co patrzyłem jeszcze troszeczkę w inny sposób jak nie możesz znalezć !!!! Wpisz w goglach ::: MATTIG OSŁONA TYLNIEJ SZYBY SEAT TOLEDO wyskoczy ci jako 1-sza str własnie AG AUTO klinij w nią i nic nie ustawiaj bo odrazu otworzy sie na spojlerach do tolka i zchodz na dół i będzie prawie na samym dole !!!! Z próbuj tak !!!
Koledzy i mam pytanko ja dałem namiary na Blendę do tolka a wy macie jakieś namiary gdzie można dostać łatwiej i taniej . Znalezliście coś na ten temat ???
[ Dodano: 2013-06-01, 13:57 ] Szukam i szukam i nic !!!!
Pisałem do Polskich firm które trudnią się prod spojlerów i nic żadna firma nic takiego nie robi do Toledo , do innych aut oczywiście robią Blendy tylniej szyby a do Toledo nie tylko dostępne są daszki nad szybę tego jest pełno , zastanawia mnie czemu u nas w Polsce nie robią tego produktu ???
Znalazłem oczywiście ale to są firmy z Czech i Niemiec .
Jak będę miał urlop w sierpniu to wybiorę się z bratem ciężarówką do Niemiec w stronę Hamburga mam nadzieję że tam znajdę może na jakimś szrocie !!!