tego nei probowałem bo nie mam narazie czasu ani miejsca na to mieszkam w warszawie i tak trche dziwnie rozebrac samochód na ulicy
chodzi mi jeszcze o uszczelke dolna dzwi jest jedna co idzie w zdłuż i jedna pod glosnikiem co w poprzek (zrobie zdjecie dzis to podesle o ktora mi chodzi ) bo w przednich dzwiach jest a w tylnych nie ma i mnie zastanawia czy jej nei wywalic bo w tej okolicy sie zaczyna saczyc woda
[ Dodano: 2009-12-26, 14:36 ]jak dodac tu zdjecie do wpisu?
[ Dodano: 2009-12-26, 14:38 ]chodzi mi o ta uszczelke czy tez macie ja w swoich przednich dzwiach (toledo II rok 99 model 2000) bo w przednich mam ale w tylnych juz nie i w tych okolicach saczy mi sie do srodka woda:(
[ Dodano: 2009-12-26, 14:52 ]a moze ktos zna jakies warsztat w wawie lub jakis okolicach do 200km ktory to robi bo w aso to licza za robote 300 zl za dzwi plus koszt czesci:) troche duzo:D:)
[ Dodano: 2009-12-26, 15:02 ]chodzi mi o ta uszczelke w przednich dzwiach poprzedni wlasciciel wymienil glosniki i nie ma tej uszczelki w tylnych natomiast jest ( i z tylu mam sucho) czy brak tej uszczelki moze byc przyczyna przecieków ? (zdjecie zaporzyczylem z prezentacji sonego)