wczoraj przez pare godzin walczylem z montarzem swiatel do jazdy dziennej ale udalo sie wygrac ta bitwe i efek koncowy superancki koszt swiatelka 165 zl allegro plus piwko dla pomagajacego sasiada
U mnie niewiele. Poszukiwania wpadania w tryb awaryjny auta, mycie zewnętrzne oraz lokalizacja uciekającego płynu ze spryskiwaczy.
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm .......
EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb
W dniu dzisiejszym przeczyściłem przepływomierz oraz zawór N75. Poza tym wymieniłem filtr powietrza, już jestem po próbnej jeździe - autko malina. Zobaczymy jutro jak po obrotach zapodam
wymiana wszystkich tulej w obu przednich wachaczach oraz wymiana lewego przedniego łożyska:
-cena części 135zł (tuleje febi i łożysko optimal)
- cena robocizny jedyne 150zł (mogę podać namiar na Pana który ma przystępne ceny)
wlasnie to jest efekt walki z tym katami przez to ze mamy zaokraglony zderzak zeby swiecilo do przodu trzeba tak to zamontowac a w inne miejsce nie darady tak aby spelnialo normy okreslone przepisami jak sieca to spoko to wyglada zgaszone eeee bez komenta
A ja dzisiaj wykonywałem pierwsze prace zabezpieczająco, konserwująco ulepszające Zabezpieczałem drzwi przed korozją skutecznym śwaksem do profili zamkniętych, a przy okazji uszczelniłem sobie drzwi silikonem, co by nie ciekło mi do środka.