Witajcie koledzy.
Z góry dziękuję za zainteresowanie i pomoc. W treści wątku padło wiele oznaczeń skrótów literowych systemów elektronicznych. Na mechanice znam się na tyle ile muszę ale nie jestem idiotą żeby nie nauczyć się nowych rzeczy więc wygooglowałem wszystkie
Z całą pewnością powiem Wam, że moje autko nie posiada ASR/TCS gdyż nie widzę na desce żadnego przycisku do jego wyłączenia - metoda dedukcji;). Co do EDS nie jestem pewien, ale wydaje mi się ze też nie (chociaż mogę się mylić). Gdy mi się lewy przegub odkręcił to nawet na posesję do chłopa nie mogłem ruszyć, bo nie było oporu na prawe koło. A jeśli dobrze zrozumiałem to tak działa ten system.
Reasumując. Postaram się zrobić tak jak piszecie ale dopiero gdy dojade na kanał. Linki od ręcznego, klocki i tarcze z tyłu są nowe więc mam nadzieję, że wytrzymają. Teraz nie dysponuję kanałem więc powoli wykreślam prawdopodobne przyczyny choroby mojego skarbu. Wyczytałem w wątku coś o poduszce od skrzyni, a tak się składa, ze ją w tym roku również wymieniłem. Jutro na parkingu zdemontuję filtr i ją sprawdzę. Odezwę się jutro.