Ma w swojej ofercie 2 komplety używanych 216.. Na jednej z aukcji pisze ,że ma tesz 230tki i większe. Niestety nie wiem skąd te wtryski i ile warte.
Dziś dzwoniłem do użytkownika sportowe216, to ma w tej chwili wtryski tylko na końcówkach "Star Diesel" . Wolałbym conajmniej Fratelli Bosio, ale powiedział, że dostawe ma dopiero za jakieś 3tygodnie.. A ciśnienie na wtryski jest
Niestety nie spotkałem dobrych wyników na wtryskach od M zawsze jakiś problemy spory ilości dymu słaba moc itp.,itd., Miałem kiedy od niego wtryski 216 wyszło 160 koni z dymem (na 260kach od cowboja miałem o wiele mniej)po sprawdzeni okazało się ze dwa wtryski nie domagają a mieli tylko 10tys przebiegu.
Link co podałem.. użytkownik forum ibizy sbk kupił wtryski od M po 20tys wypalił dziurę w tłoku!! Czym to się skończyło się nie wiem... ale mogę zapytać gościa? Ale podejrzewam jak zawsze...
Ahh kurcze no to nieźle.. to chyba jeszcze przemyślę ten zakup.. Wziałbym od cowboya, ale nie robi już. Ew. próbować na własną rękę z Bogdanem.. ale to już sporo zabawy.
nie widze problemu! dzwonisz i normalnie dogadujesz... maja wszystkie końcówki ostatnio nawet mieli chyba 275ki. Jakbym dziś kupował to na 100% wpakował te największe. http://www.pkt.pl/diesel-system-podkowi ... 65156/5-1/