Co pewien czas sprawdzam na alledrogo zamachy i ludzie je cenia, jezeli ten faktycznie ma 15kkm to chyba warto przeplacic...
Albo sie nie bawic i poszukac cos takiego http://allegro.pl/sprzeglo-kolo-zamacho ... 31214.html za jednym zakupem masz komplet ze srubami
Co śmieszniejsze ja mam fabryczne sprzęgło z kołem 2 masowym i średnica tarczy jest 220 mm wiem bo musiałem zmienić samą tarczę.
[ Dodano: 2011-12-24, 21:57 ] OMEGA, jeśli popatrzysz w katalogi i po czytasz to sugerując się numerem VIN to do mnie sprzęgło wychodzi po zmianie i powinno mieć 228 mm. A po sprawdzeniu w Aso wychodzi sprzęgło Jeszcze przed zmianą która była coś między sierpniem a wrześniem 99 r.
Kaspoll1988 Jak ktoś nie wiem jakie ma sprzęgło to najlepiej niech je wyciągnie i nie będzie wątpliwości.
U mnie niema takiego problemu bo do ARL`a było tylko i wyłącznie 240mm (wałek 23, 6 biegów).
Co śmieszniejsze u mnie właśnie taki problem się pojawił przy doborze sprzęgła wtedy. Bo musiałem 3 razy jeździć po sprzęgło i auto stało 2 dni wtedy w garażu.
Ostatnio zmieniony 25 gru 2011, 11:33 przez Kaspoll1988, łącznie zmieniany 1 raz.