jonson22 pisze:oriętuje sie ktos w którym miejscu puścić kabel zasilający do skrzynki w bagażniku, chodzi mi o przejscie przez komore silnika? gdzieś jakas zaslepka itp?
Było juz kiedyś pisane
Poszukaj jest taki czarny gumowy koreczek mozesz go albo wycignac całkiem albo zrobic dziure tak jak zrobilem ja. Ten koreczek jest nad pedałami pozniej przewód puscilem pod podstopnicą i dalej progiem aż do tyłu i puscilem miedzy siedzeniem a oparciem tylnej kanapy i gotowe
Tylko zrób sobie jakis wylącznik jeszcze przy akumulatorze bo jak bedziesz musial wyciagnac wzmachol to mozna spalic bezpiecznik ten ktory sie montuje zaraz za akumulatorem
No chyba ze zaizolujesz. Bo ja kiedys wyciagałem wzmacniacz odkrecam + dotknelo do blachy i błysneło
Zaglądam pod maske i bezpiecznik okopcony
Co do mojego audio to:
Radio - JVC KD-R401 (Piękny bass troche gorzej z sopranem ale dla przecietnego uzytkownika jak ja jest git
)
Głosniki seryjne Toledziakowe, graja pięknie
No i w Bagazniku siedzi Tuba z firmy "krzak" mojego kumpla ponoc 150W w RMS
A zasila go Blaupunkt EMA 260 160W w RMS zmostkowany.
Jak na tą moc to gra nawet nawet (rejestracja sie trzęsie
) ale ostatnio sie cos spierd****o bo wzmacniacz sie włacza i wylacza kilka razy na sekunde co objawia sie takim strzelaniem tuby, sprawdzałem juz przewody bo myslalem ze gdzies jest przerwany ale wszystko jest git wiec zostaje cos w wzmacniaczu raczej ale nie wiem co