MaX771 pisze:mam ochote przyjechac na najblizszy spot/zlot, byle nie w okresie takim jak ostatni, bo wyplata 10, wiec 9 juz kasy nie ma pozdrawiam wszystkich max
kasy to nie wiele trzeba , tyle co na wahe , kiełbache i picku
MaX771 pisze:mam ochote przyjechac na najblizszy spot/zlot, byle nie w okresie takim jak ostatni, bo wyplata 10, wiec 9 juz kasy nie ma pozdrawiam wszystkich max
jak to miał być to nie będzie Ja po tym co był jeszcze mam "niemcy" w domu a po tym to chyba już czarne worki bym zobaczył.To kiedyoldzbak pisze:następny spocik panowie miał być tutaj
migacz1981 pisze:Ja po tym co był jeszcze mam "niemcy" w domu a po tym to chyba już czarne worki bym zobaczył.To kiedy
alopol, ty mam nadzieje się nie rozbierzeszalopol pisze:a nie jest już za zimno na takie harce
migacz1981 pisze:"niemcy"-ciche dni,a w czarnych workach byłby mój cały dobytekalopol, ty mam nadzieje się nie rozbierzeszalopol pisze:a nie jest już za zimno na takie harce
bo zmarnowałem na koleżków jedyny wolny dzień dlategoalopol pisze:a czemu ciche dni przecierz wróciłeś trzeźwy i oprzyzwoitej porze