Brzęczkiem świateł w Toledo 1M nie steruje raczej moduł komfortu... bynajmniej bardzo w to wątpię bo w tolku 1L steruje tym stycznik w drzwiach, w tolku 5P jest sterowany czujnikiem w zamku drzwi a w tolku 1M albo czujnik w drzwiach albo stycznik bynajmniej na pewno nie moduł komfortu (jak się mylę niech mnie ktoś poprawi ale jestem prawie pewien że się nie mylę). Moduł steruje szybami, centralnym zamkiem, domykaniem szyb z kluczyka/pilota, oświetleniem wewnętrznym itp.
Witam, chciałem sie zapytać czy można ustawić w module komfortu taką opcje że jak zamkne auto pilotem to po naciśnięciu otwierania raz otworzą mi sie tylko drzwi kierowcy a po kolejnym naciśnięciu otworzy sie reszta?
moduł z AH na końcu.
misiekbig pisze:Witam, chciałem sie zapytać czy można ustawić w module komfortu taką opcje że jak zamkne auto pilotem to po naciśnięciu otwierania raz otworzą mi sie tylko drzwi kierowcy a po kolejnym naciśnięciu otworzy sie reszta? moduł z AH na końcu.
Można z pozycji VAG tylko nie pamiętam dokładnie jak to się robiło. U mnie też to było robione.
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm .......
EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb
misiekbig pisze:Witam, chciałem sie zapytać czy można ustawić w module komfortu taką opcje że jak zamkne auto pilotem to po naciśnięciu otwierania raz otworzą mi sie tylko drzwi kierowcy a po kolejnym naciśnięciu otworzy sie reszta? moduł z AH na końcu.
Można. Przypomnij mi się na PW to rano Ci napiszę. Teraz brakuje mi czasu, a muszę to znaleźć na spokojnie