wymontowanie turbo, czyszczenie dolotu, rozebranie całego przodu auta w celu wyciągnięcia i wyczyszczenia Intercoolera, złożenie wszystkiego do kupy i zamontowanie turbo, wymiana oleju i filtrów - 150zł
Witam serdecznie, stale szukam jakiegoś dobrego warsztatu we Wrocławiu, który mnie nie skroi a zadba o moje auto. Wczoraj byłem na takim promocyjnym przeglądzie, w którym wyszło, że jest kilka rzeczy do zrobienia, oto jakie ceny mi zaproponowali:
Co sądzicie nt w/w cen? Na allegro komplet tarcz i klocków tej firmy można kupić w sumie o 100zł taniej niż proponuje warsztat... Przeguby rzeczywiście tyle kosztują? I ich wymiana też?
Z góry dziękuję za odpowiedź, pozdrawiam
No jak pododawałem jedno do drugiego to się trochę za głowę złapałem. Jestem gotowy zapłacić nawet takie pieniądze jeżeli będzie to konieczne, w końcu to bezpieczeństwo moje i przede wszystkim pasażerów, jednakże nikt nie chce przepłacać... jak sądzicie, ceny są za wysokie?
Są za wysokie i to bardzo sam zbierzność to kosztu 70zł średnio i to tyle płace za obniżone auto które mało kto chce robić bo jest wiecej pracy i gorszy dostęp potem sworznie cena zbyt wygórowana jak za odkrecenia koła a pózniej 4 śrub na kazda strone aby wymontować sworzeń przegub zgodze się bo jest straszna babranina z tym i sam bym tyle kasował