Ale to tylko na tył jest. Przód mam nowy założony przez poprzedniego właściciela ale tył to już tragedia chociaż ręczny łapie na ostro. Jakoś nie było czasu wcześniej się tym zająć bo obronę miałem. Z tego co wyczytałem to na tył nie ma nacinanych w tym rozmiarze a na razie nie będę inwestował w swapa na coś większego. Zastanawiam się nad tymi TWR (wcześniej Lucas). Może ktoś ma takie?
Ja mam takie Tarcze założone i do tego klocki tez ATE do tarcz dobrane. Jeśli zakupisz kolego grzesiek998 te tarcze napewno bedziesz zadowolony Ja jakiegos szybszego zuzycia klocków nie zauwazylem a rok juz jezdze.... No i zobaczysz ze Tolek jakos wczesniej niz seria sie zatrzymuje
No wiec przyszła pora i na mnie aby wymienić tarcze. Pierwsze pytanie, jako że narazie tylko tył jest do wymiany czy muszę wymienić hamulce na obu osiach czy tylko na tej na której już muszę? Druga sprawa, może ktoś polecić dobrą firmę bądź aukcje na której kupował swoje hamulce? Dodam tylko że jak narazie sprawa dotyczy tylnej osi (tarcze + klocki).
Bóg stworzył Seata bo wie co to jest prawdziwe piękno...
Jednak z układu hamulcowego to oni mają części ATE chyba jedynie. ATE porządny sprzęt robi w końcu Nawet jak ktoś ma w InterCarsie zniżki rzędu 40% to ich nie przebije ^^