A Panowie, powiedzcie mi bo nie działa mi podświetlenie kabiny, nie ważne które drzwi bym otworzył. Styk kierowcy jest walnięty na pewno, pasażera działa bo działa ta lampka w drzwiach na dole.
Jak wymienię styk kierowcy to wróci podświetlenie górne czy to inna usterka może to powodować? (bo mi się trochę nie chce )
Sprawdź styki i całą lampkę. Ale do tego problemu to już inny temat jest.
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm ....... EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb
Podłącze się pod temat o pytanie z mikrostykiem. Kilka dni temu zauważyłem że przestała mi świecić dioda na drzwiach pasażera. Dodatkowo przy otwarciu tych drzwi nie włącza się światło kabiny. Pozostałe 3 drzwi - wszystko ok. Centralny zamek działa i z pilota, i z kluczyka, i w kabinie. Szyby tak samo. Nie działa mi tylko oświetlenie kabinowe z drzwi pasażera i dioda. Rozbierałem drzwi, dioda ok. Wszystko wygląda w porządku na kablach. Mikrostyk?
inzaghi89 pisze:Podłącze się pod temat o pytanie z mikrostykiem. Kilka dni temu zauważyłem że przestała mi świecić dioda na drzwiach pasażera. Dodatkowo przy otwarciu tych drzwi nie włącza się światło kabiny. Pozostałe 3 drzwi - wszystko ok. Centralny zamek działa i z pilota, i z kluczyka, i w kabinie. Szyby tak samo. Nie działa mi tylko oświetlenie kabinowe z drzwi pasażera i dioda. Rozbierałem drzwi, dioda ok. Wszystko wygląda w porządku na kablach. Mikrostyk?