....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm .......
EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb
Hahahah wiedziałem że to nie był dobry pomysł tam iść ale wolałem ci nic nie mówić Najbardziej rozwaliła mnie wizyta w Carreforur. Gdzie moje pieniądze
Nie, no nie ma tak źle. Jak będzie jasno, to je znajdę. Chyba... A jak nie, to trudno mam ich jeszcze całe pudełko W Carrefour cel przecież osiągnięty - nabyłeś legalnie 2 piwa drogą kupna.
I w sumie spot Krakowski odbył się na Śląsku. Ci, co nie byli, niech żałują.
Możemy wróżyć z fusów, ale najpierw musimy je POMACAĆ
No za to pomysłów nam nie brakowało na tuning. Następnym razem trzeba wziąć kartkę i długopis i pisać
Kamilladka, spontan był w Rudzie Śląskiej. Nikt z KRK się nie odezwał, więc poszliśmy sobie. pogadać u siebie
Kamil, przyjadę się dzisiaj, więc nie piskaj
Wczoraj był mini spot u mnie na mega spontana:D Wpadł Kaspoll1988, i remiq, . Po modziliśmy trochę Kaspoll1988, furkę ale to sam się pochwali na swoim temacie:D Ja też skorzystałem i wpadło w moje 1L gałeczka od 1m od Kaspoll1988, Wygląda i trzyma się lepiej:) Na sam koniec dnia poślizgaliśmy się troszkę AUTAMI Zdalnie sterowanymi:) Zabawa była przednia i oglądać jak Kaspoll1988, Robi pustynna burze Moim VW SCIROCCO remiq, na kolejny raz kupie sobie koła do driftu i może dojdę do takiego opanowania jakie masz ty:) Oto kilka fotek:
Też dzięki za spota. Było fajnie. Muszę sobie sprawić fotele od GT, bo siedzi się w nich super. I gałeczka od 1M też fajnie w ręce leży.
Co do zabawy RC'kami, to ładnie polataliśmy. Szkoda, że nie ma fotek, jak mi locie bokiem iskry spod kół idą Następnym razem będę miał budę i może z oświetleniem.
P.S. Kurde, teraz dopiero widzę, że w tych spodenkach wyglądam, jakbym siedział na wielkiej kupie