rafik pisze:Chociażby lista postów:
diesel 2604,
benzyna 912+gaz 417 czyli razem 1329.
Masz metody
rafik pisze:Ale kolego często piszesz moim zdaniem kłamstwa i trochę się mijasz z prawdą. Dużo piszesz i ktoś może się zasugerować twoją opinią i zostać wprowadzony w błąd!
Dobrze, że napisałeś, iż to Twoje zdanie. Jestem szczerą osobą, a jak Ci gul skacze, że ktoś może dieslem jeździć bez większych problemów to Twoja broszka
W tym momencie mi ubliżasz, a na to sobie nie pozwolę.
rafik pisze:Możliwe, że jako 23 latek coś wiesz na temat auta, ale jeździsz ojca autem (bo na niego jest zarejestrowane), a w dodatku robisz takie roczne przebiegi że niektórzy emeryci jeżdżąc tylko do Lichenia robią większe (pewnie jeszcze z ojcem na połowę)
Bez obrazy!
Człowiek pracował ponad 2 lata z marzeniem o tym, żeby sobie kupić auto, a Ty mi tu wyjeżdżasz z tekstem, że to auto ojca... W świetle prawa owszem, bo w celu zmniejszenia zniżek (max. opłaty) chciałem być współwłaścicielem, ogólnie jednak to ja z własnej kieszeni ponoszę wszelkie opłaty itp. więc z całym szacunkiem, ale od... izoluj się ode mnie. Ja za przeciętnie normalny przebieg uważam 15.000km rocznie i ok. tylu km przejeżdżam w ciągu roku. Ty natomiast możesz sobie robić nawet 100 tys. km rocznie i ja osobiście mam to tam gdzie panuje wieczna ciemność skoro takie masz opinie na temat ludzi robiących mniej km od Ciebie. W aucie wszystko co mogę robię sobie sam, a skoro mnie nie znasz to nie oceniaj.
rafik pisze:Pisząc swoje posty, miej na uwadze, że ktoś może je czytać i wierzyć, że piszesz prawdę. Tego czego wymagam od forum to szczerej odp. na pytanie, pewnie jak wszyscy którzy się tu znaleźli i chcą się czegoś dowiedzieć od innych właścicieli!!!
Człowieku zastanów się co Ty za brednie w ogóle wypisujesz ?! W jakim celu mam pisać nieprawdę ?
Masz 37 lat a zachowujesz się jakbyś wszystkie rozumy pozjadał i jeszcze wyskakujesz z szczeniackimi tekstami w stylu, że mam 23 lata, robię mniej km od moherowych beretów i jeżdżę furą tatusia (bo to właśnie sugerujesz w swoich jakże dorosłych wypowiedziach). Ponadto oczywiście piszę same kłamstwa.
Rafik z całym szacunkiem, ale nie trawię takich osób jak Ty (już pokazałeś klasę wklejając linki do pogody z 21 i 22 marca i sugerując kłamstwo
). A te zdanka typu: "Bez urazy!" etc. daruj sobie. Proszę Cię także o koniec offtopu w tym temacie, a jeżeli masz cokolwiek do mojej osoby to zapraszam na PRIV!
Na forum jestem bardzo długo, zakup tego auta był dla mnie moim małym marzeniem, zarówno w forum jak i w dbanie o Tolka wkładam bardzo dużo siebie, więc oszczędź sobie szydzenia z innych.
Ja dyskutować z Tobą tutaj nie mam zamiaru, jest pewne mądre powiedzenie ale nie będę go cytował...