Nie wiele ponad 1200kg. U mnie w Leonie miałem bajorko z tyłu, zakleiłem drzwi, wyciągnąłem wodę odkurzaczem, przestało śmierdzieć zamokłą tapicerką i jakoś nie obawiałem się o blachę. To jest tak powszechny problem, że grzebiąc o tym nie natrafiłem na to, że komuś się coś działo w związku z tym, ludzie uporali się w taki czy inny sposób i święto!
Jak ja gadałem z typem od turbin powiedział, że jeżeli się chce tylko eco soft + 25 % mocy to turbo może być ori, jedyne co mi w mojej zmienił to łożyskowanie dał mocniejsze. A turbo od ARL ma taki potencjał, że przy niewielkich modach może w niektórych przypadkach zmulić auto bo nie będzie wykorzystywane optymalnie.
A Święte słowa, najlepsza jest benzyna i koniecznie z podtlenkiem LPG. Diesel to ZŁO!
WOW!!! I kto to pisze! Fan diesla!
A tak poważnie, to żadna tajemnica, że jak diesl pada to co - allegro.. Bo naprawa w wielu przypadku jest ogromnym wydatkiem. Nie wielu chce włożyć kilka tysi w auto o wartości kilkunastu tyś. Oczywiście bez pewności, że to będzie koniec wydatków na kilka lat!
kuba88w, 25% to samym softem sie robi, a ja celuje w moce 170-180 KM eby tylko nie zmieniać pompy na 11, bo większe wtryski już siedzą, tak że turbo będzie wykorzystane
- Miałeś kiedyś marzenia ??
- Tak miałem zostać kierowcą rajdowym
- I co ?
- I zostałem piratem drogowym
200000 km wymiana pompy wspomagania.
Część w ASO 1500 zł jeśli oddamy starą to 750 zł, Lukas 600 zł + kaucja 300 zł (jeśli oddamy starą pompę zostanie zwrócona) wybrałem idenak inny zamiennik za 300 zł.
Wyplosz, aaaa to już wyższa szkoła jazdy!! to turbo od ARL jak najbardziej!! swoją drogą widziałem taką turbawe i ta która siedzi w 110 przy tamtej to "pan pikuś" hehe. Stworzysz małego potwora i 80% auto w Polsce będzie wąchać za Tobą spaliny