a mnie w***ia, że jeżdżę codziennie na nierozgrzanym silniku do pracy. żeby wskazóweczka się ruszyła to już specjalnie wymyślam okrężne trasy... wiosno nadchodź.
w***iają mnie też zasrane olsztyńskie skrzyżowania dla idiotów...'bezkolizyjne', na których się stoi po 5 minut i w dodatku na każdym. 'czerwona fala'
weneryniarz pisze:w***iają mnie też zasrane olsztyńskie skrzyżowania dla idiotów...'bezkolizyjne', na których się stoi po 5 minut i w dodatku na każdym. 'czerwona fala'
Trzeba przywyknac. Mi sie benzynka moment grzeje
http://www.rbauto.eu
POLECAM
Było Toledo ALH 165/350NM
Było S1 -180/400 NM
Jest Toledo 2.3 AGZ 150
Zmieniłem miejsce zamieszkania nie mam garażu ani podwórka i nie moge grzebac przy seacie.
Kupilem radio pioneera ale gosc mnie wychuśtał i nie przesłał kabla rgb i sterownika do radia, a na dodatek nie moge sprzedac teraz tego jebanego radia, allegro i policja oczywiscie umywa ręce! Jak wróce do polski to pojade do niego osobiście i mu to w tyłek wsadze i niech se wezmie i kase i radio!!!
a mnie wkurza to ze miesiąc temu wymieniłem zamek drzwiach kierowcy a dziś siadl mi centralny w tych drzwiach, zamyka z pilota wszystkie 3 a od kierowcy nie