no ok prawie kazdy mial taki problm ale przewertowalem kupe stron forum i niema konkretnej odp jak to zrobic jakis drut pod uszczelke zalozyc zeby ona wyzej byla ?? dziekuje za odp
Mexicana17 pisze:no ok prawie kazdy mial taki problm ale przewertowalem kupe stron forum i niema konkretnej odp jak to zrobic jakis drut pod uszczelke zalozyc zeby ona wyzej byla ?? dziekuje za odp
To chyba nie czytasz ze zrozumieniem, na 1 i 3 stronie tego tematu masz wszystko opisane.
ta to wedlug ciebie na 1 i 3 stronie jest temat o wodzie na progu ?? bo ja czytalem i jakos jest tam o drzwiach przeciekajacych a nie stojacej wodzie na progu !!
nie autko stoi na rownym terenie i podnioslem uszczelke wlozylem drut do srodka zeby uszczelka wyzej byla i leci mniej ale mysle jeszcze zeby naciac ta uszczelke myslicie ze to dobry pomysl ??
Mexicana17 nie zrozumiałeś... woda, która Ci stoi na progach spływa z drzwi. Zlikwiduj przyczynę... czyli cieknące drzwi. Woda dostaje się nie z zewnątrz tylko z środka drzwi i tu szukaj problemu. Wyciek z drzwi jest za uszczelką, więc jej dopychanie nic nie daje (chyba że w górę będziesz dopychał do łączenia z boczkiem, ale to nic nie da. Rozwiązanie masz na pierwszej stronie
ale drzwi sa ok zrobione w serwisie sa ......scieka woda normalnie po odplywach i dalej zbiera sie na progu wysoko i mysle zeby naciac ta gumowa i mysle ze bedzie normalnie niewiem czy ktos tak robil juz
Mexicana17, miałem Toledo i dwa Leony i nie miałem jeszcze przypadku, żeby woda dostawała się do auta po uszczelnieniu drzwi. Wymień w takim razie uszczelki drzwi... chociaż będę się ostro upierał, że to woda spływająca z drzwi.
Wymień uszczelki... Jak nie pomoże i to nie drzwi to znaczy, że masz auto krzywe