Witam. Czy nic się nie stanie z kloszami (temperatura) jak zamontuje zamiast świateł drogowych H1 takie xenony? http://allegro.pl/h1-zestaw-xenon-super ... 55552.html nie chce H7 bo nie chce problemów z policją, ale do H1 "długich" sie nie przyczepią bo nie będa wiedzieć
Prosze o odpowiedź
NaiLer, chłopie Ty to mnie ze swoimi pomysłami normalnie rozwalasz... Na długich jest wystarczająco dobra widoczność, więc nie wiem jaki jest sens pakować zamiast nich ksenon Zamiast ładować xenon do świateł drogowych (lol jak to brzmi ) to ja na Twoim miejscu zrobiłbym u lakiernika miejsca pod lampami... No ale Twoja broszka, rób jak uważasz.
Wolno o ile masz odpowiednie lampy W Naszych autkach za lampy przystosowane do ksenonu trzeba by zabulić coś ok. 1800zł. Gdzieś tak przynajmniej na forum LC chłopaki pisali.
Co z tego, że będziesz miał xenon na drogowych światłach skoro i tak go nie będzie widać ? Zaszpanować chcesz przed sarnami ?
kup porządne żarówy, ustaw na stacji dobrze lampy i bedziesz widział wszystko a nie kombinuj z ksenonem zwłaszcza z tym którego i tak nikt nie zobaczy..
Masz zestaw soczewkowy na allegro. tylko trzeba lampy rozkleić i wkręca się w gniazdo. Widziałem to na żywo i jest ok. Soczewka jest z przesłoną, więc masz krótkie i dlugie xenon.