Danielek, jestem tego samego zdania, i dlatego się zastanawiam, jak by było coś takiego pod Toledo to już miał bym to u siebie... Zawsze można spróbować, nie jest to wybitnie drogie i bez problemu można to ściągnąć gdyby nie pasowało.
Na Toledo z filmiku wyglada to jak fabryczne ciekwe czy sam to rzezbil czy jest to gdzies dostepne bo ma to idealnie dopasowane. Trzeba poszukac moze trafi sie cos dedykowanego ew tak jak piszesz zemozna zaryzykowac sprobowac powalczyc z ta z allegro
Maestro_86 pisze:ja się nad ta lotką już od dłuższego czasu zastanawiam. Ale jest ona na toledo i Nas na forum tylko nie wiem u kogo. Jak znajde podeśle linka
Tu chodzi o lotke na pokrywe bagaznika,obejrzyj filmik ktory wczesniej wstawialem.
A nazwa tematu moze byc mylaca bo akurat ten temat byl w miare podobny,a nie chcialem zakladac nowego
Mnie osobiście ten ori spojlerek nie podchodzi... Nie do każdego auta pasuje spojler. Do megane przyklejałem spojler do astry II też, ale wydaje mi się toledo bez spojlera wyglada lepiej i tu napewno nie przykleje Lotka na szybie ok.