Wyplosz pisze:po przebiegu to niema co patrzec trzeba by go zobaczyc w srodku czy mieszki nie poniszczone , kierownica, pedały raczki przy drzwiach,
No ale mi chodzi czy ten silnik przy tym przebiegu jest jak najbardziej do jazdy. Poniewaz nie chce kupic auta i zaraz zeby sie zaczal sypac silnik bo juz przejechal swoje.
pampuch1 pisze:Poniewaz nie chce kupic auta i zaraz zeby sie zaczal sypac silnik bo juz przejechal swoje.
Tego na podstawie zdjęć nikt ci nie powie, jeśli chodzi o diesle to 300 k km nie jest problemem, z benzynami jest różnie. Czytałem kiedyś w auto świat że te siniki ogólnie nie są udaną konstrukcją i ich nie polecają. Poszukaj w googlach artykułu na ten temat.
Bóg stworzył Seata bo wie co to jest prawdziwe piękno...
i dlatego własnie ludzie kręcą liczniki bo polaczek woli kupić przekręconego diesla na 150 niż z oryginalnym 300...
Pampuch1 ogarnij się człowieku żaden 10 letni diesel z niemiec nie ma mniej nalatane jak 250 bo goebelsom nie opłaca się ich kupowac na 20tys przebiegu rocznie, benzyniaki mają podobne przebiegi bo ludzie nawet na zakupy jeżdżą autobanami, moja kuzynka z Gelsenkirchen ma 4 letnie polo 1.4 i zrobione 180tys !!!
No ale Polak woli szukać od księży, dziadków i kobiet w ciąży i kto wie czego jeszcze handlarze złomem nie wymyślą;] a wszystko oczywiście po "okazyjnej" cenie
prosta rada, oglądnij auto jak wygląda w środku, jak wygląda zawieszenie, posprawdzaj śruby pod maską czy ruszane, jakie oznaczenia na reflektorach i szybach, zainwestuj 100zł na przegląd, przecież wydajesz 15tys na auto to lepiej mieć 100zł w dupę niż później 1000 i więcej.
Kilka rzeczy mnie niepokoi : na allegro większość jest od starszej osoby
Samochód kupiony od pierwszego właściciela (osoba urodzona w 1950 roku).
Po drugie kto wymienia klocki na próbnych blachach jak auto na sprzedaż idzie? Zastanawiające (no chyba że były zjechane i kontrolka się świeciła - wątpię).
Na klapie brak emblematów.
60-letnia osoba przyciemniła szyby i wstawiła takie radio?
"Kiedy wydaje Ci się, że jesteś bardzo dobrym kierowcą, który wie już wszystko o jeździe i drogach, sprzedaj jak najszybciej swój pojazd i nigdy więcej nie siadaj za kierownicą. Cmentarze są pełne grobów bardzo dobrych kierowców".