GangstaMarc pisze:dominik pisze:3 kluczyki ?
Ja do swojego też mam 3 kluczyki więc to chyba nic nadzwyczajnego.
Ja bym się przyjrzał temu białemu... młody rocznik, dobra cena, ładny kolorek. Nieco zniszczoną konsolę centralną można łatwo wymienić niewielkim kosztem.
Hmm Biały!!!
Kilka lat temu kupiłem białego z przebiegiem 8tyś.km do kulałem nim do 160tyś.km. Wszystko super! Ale gdy chciałem go sprzedać, 1,5 roku próbowałem, miałem duże problemy. Szczerze, będziesz się bujał (kiedyś) ze sprzedażą! W moim przypadku nikt nie patrzył, czy auto zadbane, serwisowane, a wszystkie naprawy i wymiany na rachunkach + że byłem drugim właścicielem oraz że maiłem go ostatnie kilka lat.
KOLOR!!!
Na ogłoszenie w gazecie! Pierwsze pytanie kolor, a później dziękuję do widzenia. A na allegro kilka telefonów. Tak Polska!
Kolega miał takie samo auto, ten sam rocznik, w strasznym stanie z przebiegiem dużo większym, a oleju nie wymieniał 3 lata. A! I po 3 poważnych wypadkach.
ALE CZARNY!!!
Byliśmy razem na giełdzie On sprzedał w 2h, a do mnie podeszła jedna kobieta przez 6h. I do końca nie wiem, czy chciała mnie poderwać, czy kupić auto. Oczywiście nie sprzedałem, aż go nie rozbiłem...