Zawsze można pomalować, ale 200zł szkoda na takie "cudo". Były na allegro fioletowe podświetlane za 60zł w Skarżysku Kamiennej... To by była lepsza opcja "do malowania"
Maestro_86, koledzy z LC dzwonili i mówił, że fioletowe... chyba zmienił zdanieSądząc po komentarzach , ktoś kto kupił może się nieźle przejechać.
Maestro_86 pisze:Noo tylko że właśnie ja kupiłemNapisałem emaila że chce żeby wysłał paczkę za pobraniem z możliwością sprawdzenia towaru. Jak wyśle zwykłą to nie odbiorę bo w komentarzach u niego szału nie ma...
szymekgd pisze:Nieladnie dawac nadzieje innym, bedzie kara
GangstaMarc pisze: Były na allegro fioletowe podświetlane za 60zł w Skarżysku Kamiennej.
Maestro_86 pisze:No bo wrzuciłem linka po czym zdecydowałem że je chcei już twierdze że ich nie chce, bo to jednak jest granat
facet powiedział że to co że granat, że nikomu nie pasuje to przytaknął przez telefon że są czarne jak zapytałem i że będzie pasować i wysyła. Dziwny typek...
donki10 pisze:GangstaMarc pisze: Były na allegro fioletowe podświetlane za 60zł w Skarżysku Kamiennej.
Cały komplet za 60zł ??
No właśnie nie powiedział. Powiedział "a choćby i były granatowe to tak bardzo to przeszkadza?" po czym się rozłączył, i sie kuźwa nie dowiedziałem wreszcieGangstaMarc pisze:To w końcu przyznał, że są jednak fioletowe?Trochę zagmatwanie to napisałeś...