A więc tak tolek nie dostał samo zapłonu tylko był chwile na wysokich obrotach bo akurat magik go chciał zchamować nagle dym chwile pochodził na wolnych obrotach i zgasł nie było czegoś takiego jak na filmiku z seatem,turbina będzie pasować tylko trzeba flanszę dorobić do wydechu a EGR będzie odłączony
Arni52, Twój przypadek jest ciekawy, wszyscy czekają na finał,
ale dlaczego piszesz o tym wszystkim w temacie o aucie Bartka?
Przecież to nie ma nic wspólnego?
Swoją drogą powiesz kto tak "profesjonalnie" wziął się za program?
Ten co skręcił sztangę, bo turbo przeładowywało, to też niezły as
Pisałem wcześniej w tym temacie już tu skończę nie chcę zakładać nowego tematu bo niema sensu,jutro napiszę jak to się skończyło i mam nadzieję że wrzucę wykres z hamowni,sztanga była już wcześniej skręcona przez handlarz który przytargał tolka do PL a zawór podciśnienie czy tam coś przykręcił mój mechanik, magik od mapowania jest dobry w te klocki ma seata leona ARL 250km turbo od audi q7 itd odwiózł mnie nim do domu to powiem wam że ten leon zapier..... , jutro o 14 mam zadzwonić i wszystko będe wiedział czy szukać silnika
[ Dodano: 2013-02-20, 20:59 ] auto odebrane wczoraj, turbo od ARL-a 150koni trochę mało ale mam straszny bałagan w przewodach od podciśnienia muszę wymienić na nowe i jechać jeszcze raz na hamownie, a tak to nic z silnikiem się nie stało tylko w turbinie wirnik się urwał mam kilka fotek,auto teraz zdrowo zapiernicza,jak coś to mogę podać kontakt do gościa tanio mapuje i zna się na tym.
A możesz podesłać wykres z hamowni?
W odpowiednim dziale oczywiście.
viewtopic.php?t=531&start=190 Foty uszkodzonej turbiny też pewnie ciekawe.
Wrzucaj na stronę, chętnie popatrzymy.