noi temat zamarł Panowie obudźmy się i zorganizujmy w końcu jakiś większy spocik, wszystkie województwa cos działają a my nic. Nie pozostańmy na szarym końcu i róbmy coś, jest juz ciepło tak że nie trzeba będzie marznąć na dworze mówicie komu kiedy pasuje u wybierzemy jakiś dogodny termin i miejsce dla wszystkich
- Miałeś kiedyś marzenia ??
- Tak miałem zostać kierowcą rajdowym
- I co ?
- I zostałem piratem drogowym
Jestem ZA Jednak jako, że do Rze mam 120 km to mi pasują terminy 16.04, 21.05, 06.04 chyba, że spot w Bieszczadach na Solinie itp? długi weekend przed nami to przydałby się Wam relaksacyjny wypad w góry
rysiekkk1, Co wtorek o 20.30 pod Plaza jest spot z LC to możesz zawitać do nas jak chcesz jest zabawnie tak że wpadaj
kuba88w, czyżbyś studiował zaocznie ;> bo to tylko soboty są, a na weekendu majowego to jeszcze sprawa otwarta, a masz może jakieś namiary na w miarę tani domek do wynajęcia bo wybrał bym się z chęcią
- I co ?
Wyplosz, dokładnie na zaocznych jestem, jak do świąt wielkanocnych jeżdżę praktycznie co tydzień do Rze tak w maju i czerwcu mam w sumie 2 zjazdy... Mogę popytać jak chcesz i dam Ci namiary na PW
kuba88w, był bym wdzięczny , jak byś chciał na jakiegoś większego spocika wpaść to jest 17.04 koło godziny 14 planowane jest jakieś 20 samochodów z LC może być ciekawie, a im więcej nas tym lepiej
- I co ?