Planuję właśnie zakup VAG'a, ale jest tego taka masa, że nie wiem co wybrać.
Jedyny mój wymóg to to, żeby działał pod Win Vista, bo nie będe nosił przecież PCta do garażu (XP)
No i żeby miał końcówkę USB, a nie COM.
Który z podawanych przez was interfejsów ma najlepszy stosunek jakość/cena ?
ja tam latam na Polski VAG COM 4.9 i nie mam zastrzeżeń, z benzynką nie ma problemu a co do innych silników to nie wiem ale tam masz tyle wtyczek że możesz podłączać VW,AUDI,SEAT,SKODE do bodajże 2002 lub 2003 roku nie pamiętam.
Benzynowe silniki też obsługuje. Wiem z doświadczenia, bo z kotim sprawdzaliśmy VAGiem też benzynki 1,6 i 1,8 w tolkach i leonach. Chyba Vag sam rozpoznaje z jakim silnikiem ma do czynienia. Ja mam wersję POLSKI VAG 4.9 i działa mi pod wendowsem xp.
Jak mawiają daltoniści "Życie jest jak tęcza - raz czarne, raz białe"
No i jak kolego, co z tym VAGiem ?
Ja potrzebuję kabel który będzie odsługiwał samochody z grupy VAG tak od 1999- ok 2007-8
Co wy na to ? Czy ten http://www.viaken.pl/sklep.php?lang=pl&kat=5&prodid=76 będzie działał tak jak myślę ?
I jeszcze jedno, nic pisze nic o module komfortu - otw/zamszyb z pilota. Czy będę mogł to uaktywnić. Prosiłbym o szybką odp gdyż chciałbym to zamowić jeszcze w tym tyg
WITAM
JA POSIADAM IDENTYCZNY INTERFEJS JAK PISZA W JEGO SPECYFIKACJI DZIALA Z AUTAMI OD 1994 ROKU AZ DO TERAZ (TEN DOKLADNIE Z LINKA) MAJAC ODPOWIEDNI PROGRAM NP VAG COM 311.2 LUB POLSKI VAG 4.9 MOZNA WIELE ZDZIALAC ZA POMOCA TEJ KOSTECZKI W MOIM TOLKU BEZ PROBLEMU LACZY SIE Z MODULEM KOMFORTU MOZNA PRZEPROWADZAC ROZNORAKIE ADAPTACJE BEZ PROBLEMU KASUJE WSZYSTKIE BLEDY (OCZYWISCIE SPORADYCZNE ) NA FORUM JEST LINK Z PROGRAMIKIEM KTORY BEZ PROBLEMU URUCHAMIA DOMYKANIE SZYBEK Z PILOTA TAK WIEC GORACO POLECAM TEN INTERFEJS (DOKLADNIE TEN Z LINKA)