No i kupiłem mio spirit 480 z mapą europy do tego wgrałem sobie na kartę SD AutoMape i chyba będę zadowolony. GPS łapie sygnał nawet w domu a żeby było zabawniej wgrałem głos czesia do automapy i jazda jest zabawna
Zauważyliście, że każdy jadący wolniej od nas to palant, a szybciej - szaleniec???
Witam.
Podłączę się tutaj. Poszukuje jakiejś darmowej nawigacji na telefon. Android. Nie potrzebuję wodotrysków. Zwykła, prosta nawigacja, która da rade trafić pod wskazany adres Polecacie jakieś?
Z góry dzięki za pomoc.
Jeśli offline to sygic. Pojawiła się też beta automapy, ale średnio mi działała na andku (potrafiła zawiesić telefon). Na ipaq z windows mobile automapa mi śmiga bardzo ładnie, ale na androidzie lepiej mi się sprawuje sygic.
Nie znam map online'owych (potrzebujących łączność z siecią) więc z takimi nie pomogę.
ja też polecam
dobra karta i cała europa w kieszeni.
jeżdżę z nią od jakiś 2 lat po PL/CZ/SK - żadnych problemów - jak parę kb (na wspomaganie gprs) w roamingu poświęcimy to sygnał łapie błyskawicznie.
Pozdrawiam użytkowników Seata Toledo. Dziękuję wam za dobroć i za modlitwy. Z serca wam błogosławię.
Serdetschnje posdrawjam Toledziakuf
Tony