Witam. Kupiłem Toledo 2 z 99r z elektrycznymi listerkami. Problem w tym, że sterowanie nimi jest uszkodzone a lewe lusterko jest zupelnie inne niz prawe (ma inny ksztalt i kolor). Pewnie ktoś je uszkodził i wymienił na inne. Czy jest mozliwe ze do tych modeli nadają się różne lusterka? Nie wiem czy jest sens wymiany samego sterowania lusterkami, czy to lusterko muszę też wymienić? A może lepiej wymienić obydwa na manualne, jeśli się da? Z góry dziękuję za odpowiedź. Jeśli to nie wlasciwy watek to prosze admina o przeniesienie.
Te lusterka są zupełnie inne lewe jest bardziej prostokątne aprawe jest od innego samochodu zalozone. Jego kształt jest taki bardziej owalny i wyglada mi na to ze to prawe się nie sklada a lewe tak i sterowanie lusterek które jest uszkodzone też ma opcję składania lusterek.
Dokładnie tak jest wymienione bo jest w innym kolorze. Pytanie tylko czy wystarczy wymienić uszkodzone sterowanie lusterek czy muszę to lewe wymienić na takie jak było oryginalnie? Sterowanie jest na wersję z skladanymi lusterkami a to lewe wyglada mi na takie które się nie składa.