Witam Koledzy, przepraszam że się tu podpinam, mam problem z radiem Kenwood, musiałem pozbyć się Brisy bo języczki wyłamały się wszystkie spod przycisków, poza tym chciałem mieć USB, CD, a więc mam radio, wszystkie kabelki podpięte radio działa, gra, ale nie mogę go wsadzić, dostałem kieszeń wraz z radiem Kenwood, ale nijak nie mogę jej wepchnąć w wnękę po Brisie, macie pomysł jak mam zainstalować Kenwooda? Proszę o pomoc. Dziękuję za wszelkie pomysły, sugestie.
Witam, niedawno kupilem toledo 1.6 i mam w nim radio na kasety. chcialbym wymienic na radio cd/mp3 usb i moje pytanie co dokladnie potrzebuje do wymiany.. Przeczytalem juz wiele wypowiedzi i wiem ze obowiazkowo ramka, do anteny ( separator bodajze). Wiem rowniez ze wyswietlacz nie bedzie dzialal bo to tylko z oryginalnymi radiami ale moj problem glownie dotyczy tego ze mam 8 glosnikow 4 duze na dole kazdych drzwi i 4 male nad klamkami) i czy potrzebuje do nich jakas przejsciowke do tej kostki iso nowego radia czy normalnie podlaczam 2 te gniazdka i 1 zostawiam od wyswietlacza wolne..
Ostatnio zmieniony 28 sty 2014, 09:15 przez Tuppen, łącznie zmieniany 1 raz.
Dziękuje za szybką odpowiedź...
No właśnie, wyczytałem o tym wszystkim co wymieniłeś do kupna tylko nie wiedziałem co z tymi głośnikami, ale skoro jest okej to dziękuje za odpowiedź jeszcze raz.
Dziękuję za pomoc, juz sam sobie pomogłem, radio gra jak ta lala...
regii.kr, dziękuję za odzew, wprawdzie nie w sprawie, ale zawsze coś, jestem z Gdańska.
no co do tych stacji to ja brałbym tego clariona powinien lepiej grać od pozostałych no ale cena robi swoje , KM i GMS mają więcej funkcji ale co do jakości tych urządzeń może być różnie .
Clarion nie posiada napędu dvd i możesz mięć problem z odtwarzaniem plików video bo z usb zawsze musisz mieć zgodny format video z danym odczytywanym a jak do tamtych zapodasz pliki to pewnie przemielą wszystko no bo tak to jest z tymi podróbkami
co do awaryjności to miałem kiedyś chińczyka i co 3 miechy lądował na serwisie bo panel dotykowy ch.....o działał raczej odradzam