To ja muszę się przyjrzeć tej mojej butli. Wydawało mi się, że mam 55l. Wchodzi mi max 38-39l. 80% napełnienia powinna dać wynik 44l. Nigdy takiego wyniku nie osiągnąłem. Jak podjadę na przegląd to może coś poczarują.
loockas pisze:To ja muszę się przyjrzeć tej mojej butli. Wydawało mi się, że mam 55l. Wchodzi mi max 38-39l. 80% napełnienia powinna dać wynik 44l. Nigdy takiego wyniku nie osiągnąłem. Jak podjadę na przegląd to może coś poczarują.
Masz V5 i instalka przełącza się na benzynę wcześniej. A potem już pewnie jedziesz zatankować.
To i ja napisze. Toledo 1M oczywiście 1.6 SR butla 65 litrów jednak wchodzi 51L coś koło tego i na tym robie jakieś 440 km... dodam że jest troszke już zimno i silnik przy jeżdzie po mieście nie zawsze jest rozgrzany itp. Trasa około 250 km reszta to miasto miasto miasto... a konkretnie Olsztyn... Pozdrawiam.
Kebziu
Polecam RB auto Olsztyn ulica Kołobrzeska 50.
1.6 którego miałem z instalacją gazową na Stag-u 300 palił 8l gazu średnio. Jazda 80-120km/h . Bulte miałem 45 chyba to do 37 wyjeżdżał i przełączał na benzyne.
Niedługo 2.3 zagazuje to zdam raport. Mam nadzieje że w 12l sie będzie mieścił