A co pan tutaj robi pod balkonem?? A sram jak pani pies. ,,Dzień świra"
Skad wracaja litwini??
No synuniu musisz przyznać,że jak tatuś zrobi dziubek to nie ma c***a we wsi,nie ma na niego bata,jest za***isty
"Kiedy wydaje Ci się, że jesteś bardzo dobrym kierowcą, który wie już wszystko o jeździe i drogach, sprzedaj jak najszybciej swój pojazd i nigdy więcej nie siadaj za kierownicą. Cmentarze są pełne grobów bardzo dobrych kierowców".
"w wietnamie ciagle szukaliśmy faceta o imieniu Zółtek"
"wietnam był fajny, bo zawsze było gdzie pójsć"
"Nie ufaj człowiekowi, który mówi, że w życiu nie wypił kropli alkoholu"
(Forest Gump)
Chlopaki nie placza
"Jak ci robili z ryja galarete tez byles taki zamyslony ?"
-----------------------
-"byles kiedys w stanach
-nie
-no wlasnie a ja znam kogos kto byl"
-----------------------
- jaki ty jestes twardy
-jestem czlowiekiem z miasta
-ale ty masz silna psychike
-Zajebiscie silna, zawsze patrze w oczy kiedy z kims rozmawiam, nigdy nie wykonuje niepotrzebnych ruchow. Wystarczy mi 10 pierwszych slow, 5 pierwszych gestow jakiegokolwiek koleszki i juz wiem ze w jego psychice czai sie strach. On jeszcze nie zdaje sobie sprawy ze wkrotce bedzie mial pelne portki. A wiesz dlaczego ?... Dlatego ze jego slaba psychika juz wyslala mu maila do nadciagajacej kupy ze spotkanie jest w spodniach.
-To niesamowite...
-uhhh ehhh, skocze na chwile do klopa
-------------------------
droga kolezanko, taka poblazliwosc wobec studentow jest niedopuszczalna, gotowi beda pomyslec ze my tu jestesmy dla nich!
-------------------------
-a jak bolec cos nagra to zalatw zeby to bylo pierwsze miejsce na liscie przebojow.
-ale to chyba ludzie decyduja...
-to dowiedz sie jacy ludzie i porozmawiaj z nimi po swojemu
Sexmisja
-patrz patrz Albercik..patrz! patrz!!!! no patrz!!... fantastyczny program-caly dzien patrzysz w telewizje przeciez im tylko o to chodzi
-ale zbudowana ta rozgrywajaca.. uci...... Riplay!..RIPLAY!!...No, no!.. no nie dali z tego riplay'a
-----------------
ja nie jestem agresywny, agresywnosc jeden!
-----------------
mi sie to nawet zaczyna podobac, jutro tez wam uciekniemy
" -Panie rezyseze! Panie rezyseze! Ten piesek będzie dobry do spalenia, ma leżeć w spalonej chacie?
-Jak to ten piesek spalony?
-No uśpi się go, opali i połozy do ujęcia w spalonej chacie.
-spier***alaj bo zaraz ciebie uspie kaze uśpić opalić i połozyć do ujęcia!!!
-Wszyscy wielcy humaniści kur** jego mać a skąd ja wezmę spalonego psa, swojego mam spalić? Przecież się sam tam kur** nie połoze!"