"Kiedy wydaje Ci się, że jesteś bardzo dobrym kierowcą, który wie już wszystko o jeździe i drogach, sprzedaj jak najszybciej swój pojazd i nigdy więcej nie siadaj za kierownicą. Cmentarze są pełne grobów bardzo dobrych kierowców".
GrubSon, masz na auto a szkoda Ci 50km zrobić ????
Przywitał byś sie
"Kiedy wydaje Ci się, że jesteś bardzo dobrym kierowcą, który wie już wszystko o jeździe i drogach, sprzedaj jak najszybciej swój pojazd i nigdy więcej nie siadaj za kierownicą. Cmentarze są pełne grobów bardzo dobrych kierowców".
Kolego warto kupić 150 KM. Jeden z takich minusów tego silnika to, to że tam są pompowtryski więc trzeba unikać tankowania ropy na byle jakich stacjach. W tym przypadku jak nie masz daleko to podjedź zobaczyć. Nie podoba mi się to że napis jest w niewłaściwym kolorze i w niewłaściwym miejscu czyli możliwość że auto dostało w tył lub było coś kombinowane w klapie. Szkoda że nie ma foty silnika na pewno można by było stwierdzić czy to na pewno 150. Wygląda jak na te fotki całkiem przyzwoicie ale bez oględzin na żywo ciężko coś powiedzieć.
Jak szukałem swojego to też pojechałem jednego obejrzeć bo w aukcji pisało że 130 a okazało się że była to 110 KM.
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm .......
EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb
Dokładnie z ta tylna klapa cos było kombinowane wydaje mi sie ze lampa od strony pasazera z przodu jest mocno zaparowana albo brudna od srodka no i zderzak z przodu porysowany no ale to drobiazg a z tyłu popielniczki chyba brak Trzeba obejrzec na zywo Własnie szkoda ze nie ma foty silnika
Albo to jest 110 @ 150 albo 150 po przejściach ponieważ przedni zderzak nie jest od ARL'a!!!
A to dlatego, że ARL'e mają wlot w zderzaku w prawym dolnym rogu stojąc przed autem (bezpośrednio pod światełkiem przeciwmgielnym). No i ARL 2001 za taką cene...?