Jakiś czas temu pisałem że mam wyciek i pod autem zostają plamy zerknijcie proszę czy to może być powiązane ze sobą. Widzę jednak że wizyta u mechanika będzie potrzebna .
Link Do poprzedniego tematu. Problemu niestety nie udało mi się rozwiązać dalej kapie :
Dokładnie u siebie mam to samo to po prostu zapocenie i dość częsta drobna usterka uszczelki już są i przy wymianie oleju wymienię, koszt ASO Seat ok 36 zł
U mnie z dnia na dzień cieknie coraz bardziej... Dopiero co wymieniałem olej a dziś dolewałem bo było poniżej minimum, dzwoniłem do skody to wogóle nie mają uszczelek, w knapiku mają tylko górne w cenie 26zł, a w seacie mają górne 2 szt po 32zł a dolnych brak dziś posżły 2 ostatnie i trzeba czekać tydzien, cena dolnej 14zł. Z tego co mowia to strasznie idą te uszczelki jak woda... Jutro musze się udać i zakupić i wymienić na weekendzie bo z górnej wali olejem konkretnie...
"Tylko ciężko pracując, można mieć to co się chce"
szymekgd pisze:W motoryzacyjnym oringow o tym rozmiarze sie nie dostanie?
- dostanie np w intercarsie, ja po znizkach na kolege mam za grosze ale to jakiejs firmy nie wiem jakiej a w focie nie pytalem, ale tez po znizkach na firme kolegi za grosze jak maja ale nie wiem czy nie lepiej w ASO oryginał?
"Tylko ciężko pracując, można mieć to co się chce"