No ja bym sobie przyciemnił szybki, ale jak mi w tym ULAFOL zaśpiewali 550zł za tylne dzrzwi + tylna szyba, to ja dziękuję bardzo. To już za 550zł można piękne lampy black lub angel eyes (komplet) z oringami kupić a tu kilka szyb folią obkleić za tyle samo?
Jak mawiają daltoniści "Życie jest jak tęcza - raz czarne, raz białe"
Lub poprostu okleić sobie samemu. Folie zakupić na alledrogo i wyjdzie dużo taniej tylko problem zaczyna się z tymi szybkami w tylnych drzwiach jak je wyjąć by nie uszkodzić
Samemu niema co się zabierać za przyciemnianie chyba ze się to już robiło ja próbowałem i nic z tego nie wyszło tylko zmarnowany czas i folia .
na allegro znalazłem gościa który za tył chciał 350zł ale jeszcze nie było czasu może koś jeszcze z mazowieckiego by chciał przyciemnić to by się coś w dobrej cenie znalazło może jakieś grupowe ściemnianie ?? szukam chętnych !! (u mnie w 5p wycinanie tylnej szyby nie w chodzi w grę )
Jak WAWA to polecam Ursus Spisaka/Pużaka. Trzy lata temu jeszcze tam byli i naprawde dobrze robili swoja robote i nie drogo. Trzeba tylko sprawdzic czy to jeszcze istnieje.