Czyli kwestia brudu na chodniczku dalej pozostaje, bo brud zacieka pod auto ?? Rozwiązanie super myślę że zastosuje u siebie. A powiedz mi czy zakończenie z butelki zrobiłeś celowo by to cudo zakręcać ??
Ja to planuje przerobić ale jak znajdę jakiś pomysł... Wsadziłem tam akurat szyjkę z butelki wraz z korkiem bo wiem że jest szczelne i to miałem pod ręką. Trzeba z tym dobrze pomyśleć bo jak sie coś spartoli to albo zatyczka zostanie wessana do środka dolotu co oznacza kapitulację turbo albo będzie nieszczelność i będzie łapał lewe powietrze
Było:
Toledo 1M 1.9 AGR+ [*]
Audi A6C5 Quattro 2.8 [*] ------------------------------ Jest:
BMW E46 XD M57D30 "Karwan"
BMW E39 M54B25 "Na Leniu" ------------------------------
Kitaj pisze:Ja to planuje przerobić ale jak znajdę jakiś pomysł... Wsadziłem tam akurat szyjkę z butelki wraz z korkiem bo wiem że jest szczelne i to miałem pod ręką. Trzeba z tym dobrze pomyśleć bo jak sie coś spartoli to albo zatyczka zostanie wessana do środka dolotu co oznacza kapitulację turbo albo będzie nieszczelność i będzie łapał lewe powietrze
Czyli chodzi tu głównie o to, by to zaślepić na maxa tak by nie było nieszczelności ?
A po co? Wypuść sobie tak żeby po za osłonę wystawał wężyk i po kłopocie
Jak znajdziesz jakiś ciekawy patent na zaślepienie tego to daj znać
Osłony nie miałem już od kupna Głównie chodziło mi o to, by nie zostawiać na parkingu brudu . Obecnie wynajmuje mieszkanie i niektórym osobom nie bardzo pasują placuszki od oleju