Pasują, tylko akurat w moim przykadku złącze podgrzewania było trochę w innym miejscu. Ale to nie problem, bo kable są wystarczająco długie. U siebie akurat założyłem kompletne wkłady, razem z plastikiem, więc nie było żadnego babrania - zakładasz i działa. Popatrz tylko, jakie chcesz - srebrne, niebieskie, sferyczne, asferyczne, płaskie, itp.
a ja mam pytanie, ile kosztuje lakierowanie obudowy? Jakiś idiota mi połamał ręcznie obudowę pod blokiem i rozbił szkło. Dobrze, że stelaż metalowy to tylko tyle, bo u sąsiada w toyocie rozwalił oba równo z szybą. i drugie czy zamiennik obudowy dobrze pasuje? Miał ktoś do czynienia z tym?
Np taki:
http://allegro.pl/obudowa-lusterka-seat ... 30433.html
mam toledo III z 2006 roku. Chciałbym założyć elektryczne lusterka i tu pytani :
Czy da się kupić wiązki przewodów poza ASO ? Szukałem ale w moim autku w konsoli środkowej nic nie zauważyłem podobnie pod osłonami lusterek.
Witam serdecznie !! Posiadam S. Toledo 1,6 - przyznam nie wiem w jakiej wersji wyposażenia, w każdym razie 4x elektryka szyb, elektr. regulowane i składane lusterka, climatronic. Otóż problem tkwi w podgrzewaniu lusterek ,które nie działa. Zarówno lewe jak i prawe. Jak rozumiem włącza się tą funkcję wraz z ogrzewaniem tylnej szyby...? W czym może tkwić problem ?? Pozdrawiam
abras1978, ogrzewanie lusterek włącza się wraz z ogrzewaniem tylnej szyby. Problem tkwi zapewne w tym, że masz spalone maty grzewcze w lusterkach. Podepnij auto pod komputer i sprawdź czy nie masz błędów przepalonych mat.
vwir miał na myśli, żebyś przeczytał ten wątek, bo jest tu wszystko opisane z Twoim problemem włącznie. Jak nie znajdziesz odpowiedzi to dopiero pisz