remiq, przecież Kaspoll wyjeżdża z Krakowa z innymi spod Bonarki o 14:00 właśnie
Ogólnie Panowie to Wam zazdroszczę takiego fajnego spota i nie mogę przeboleć, że mnie nie będzie. U mnie nie chodzi o brak np. funduszy na paliwo, tylko kurde czasowo się nie wyrobię. Ech... Szkoda, mam nadzieję, że na Ogólnopolskim Spocie się wszyscy spotkamy...
A ja specjalnie zabieram moją i córke okazja spędzenia niedzieli razem .
Teraz to nie wiem czy będzie chciała jechać .
Pogoda raczej ma być bez deszczu o tej porze, tylko jak będę to na 16-tą napewno się nie wyrobie niestety musze do roboty .
Najszybciej przy dobrych wiatrach dam rady na 16.30 to mam nadzieje ze jeszcze tam będziecie
Oczywiście jak moją przekonam , bo sam nie jade
BCB 1.6 16V 105 KM
Komp: STAG-4 eko
Reduktor: AC R01
Wtrysk: HANA 2000
Bonbini, wiem, że Kaspoll jedzie z Bonarki. Tylko po naszych konsultacjach z Roxonem napisał, że będzie o 14 i jakoś mnie zaćmiło. Zmęczenie...
Ja raczej na Ogólnopolski w tym roku nie dam rady przyjechać. Szkoda, ale ciągnę pod krechą i czasu mi na wszystko wiecznie brakuje. Ostatni urlop miałem chyba w 2004r.
skaza24, ja zawinę może z rodzinką.
Możemy wróżyć z fusów, ale najpierw musimy je POMACAĆ
no dokładnie, spotkanie jest o 14 na bonarcem, aż wie wszyscy zjada i po mału ruszamy a4 albo na krzeszowice wszyscy razem! i mam nadzieje że dotrzemy tam spokojnien a 16 i nei zabładzimy pręckosć 140km/h tyle ci dozwolone:D
chce widzieć miny osób co zobaczą tyle tolków na raz !!!!
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm .......
EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm .......
EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb