No będzie się nadawała. Tyle że na przykład Sunkery są słabo wykonana. Miałem po miesiącu wyleciała out. Florida będzie działała do zapytania się o drogę starczy.
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm .......
EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb
Wg mnie nie. Jakość wykonania to porażka. Lepiej kupić Hustlera.
Floridy tam nie ma, tylko wyroby Floridopodobne. Zresztą oryginalna Florida szału też nie robi. Wg mnie nie warta swojej ceny. O zasięgu 10km można raczej na tym pomarzyć. W porywach będzie może max 4-5
Jak ci nie zależy na sprzęcie a masz tylko co nieco posłuchać i zapytać się kolegę jadącego z przeciwka to w zupełności ci starczy.
Osobiście nic bym z tego nie kupił bo ja muszę mieć dobry odbiór i dobre nadawanie. Radio jakie mam to widać było a antena? No cóż jest Midland ML-145 nie narzekam ale jak dojrzeję do dziury w klapie to wleci LEMM TURBO 2001. Leży u mnie w domu ale z racji jej wymiarów to mocowanie na uchwycie może jej nie utrzymać
....... Było 121,8 KM i 253,1 Nm .......
....... Było 137,1 KM i 303,2 Nm .......
....... Było 154,5 KM i 339,7 Nm .......
EcuProject Jest 140 KM i 195 Nm Pb
Ja kupiłem po okazji Unidena 520xl początkowo miałem to z Wilsonem , ale 2 tygodnie temu trafiła się okazja na Sirio Ml-145 nówkę po bardzo taniej cenie i mam teraz taki zestawik fajny
Mam do kupienia używane Cb ALAN 199-A + antena jeszcze nie wiem jaka za cenę 120zł i tu pytanie czy opłaca się brać używany zestaw za tą cene czy lepiej nowy Alan 109+ HUSTLER IC-100 za 210zł ?